Interimsopgaver

- din sparringspartner indenfor økonomi og projektledelse

Økonomi- og controller opgaver

Økonomi- og controller opgaver

Jeg kommer typisk ind i virksomheden, når en medarbejder er fratrådt og en ny medarbejder endnu ikke er ansat eller tiltrådt. Eller virksomheden står overfor implementering af nye processer indenfor for regnskab eller ERP, men mangler ressourcer i en kortere periode.

Opgaverne kan være:

Økonomi opgaver

  • Interimsregnskabs- eller økonomichef (typisk 1-6 måneder)
  • Sparring og support til virksomhedens økonomichef/direktør, herunder at være økonomichefens/direktørens højre hånd, når nye administrative, økonomiske eller regnskabsmæssige tiltag skal planlægges og igangsættes.
  • Sparring til ledelsen

Controller opgaver

  • Udarbejdelse af dokumentation til årsregnskab og løbende bogføring
  • Budgetlægning og forecast
  • Udarbejdelse af cash management modeller og likviditetsoversigter
  • Controlling af kvartals- og halvårsregnskaber
  • Procesoptimering

Kunderne siger om interimsopgaver

Helle reformerede, digitaliserede og effektiviserede vores bogholderiarbejde

Opgave:

Optimering af Navision, uddannelse af medarbejdere, økonomisk controlling og strategisk sparring for ledelsen.

Udbytte for kunde:

Helle blev tilknyttet vores virksomhed som controller efter anbefaling fra vores bankforbindelse. På trods af virksomhedens vækst de seneste år og implementeringen af NAV Dynamics som vores nye ERP-system, benyttede vi stadig manuelle procedurer og udnyttede ikke de digitale fordele fuldt ud. Helle reformerede, digitaliserede og effektiviserede vores bogholderiarbejde, hvilket hurtigt førte os fra manuelle processer med mapper, printede bilag og manuelle bankindtastninger til fuldt digitale arbejdsgange. Hun har også været en kompetent sparringspartner for ledelsen vedrørende yderligere digitalisering af vores forretningsområder.

Helle har vist en bemærkelsesværdig evne til hurtigt at forstå vores virksomhed og branche. Hun leverer altid præcise finansielle rapporter og har vist sig som en dygtig problemløser, der kan analysere økonomiske situationer og identificere effektive løsninger. Hendes strategiske tænkning og forståelse for forretningsprocesserne har gjort hende til en pålidelig rådgiver i både vores økonomiske og vores strategiske beslutningstagning.

Med sit varme smil og venlige væsen spreder Helle glæde omkring sig. Altid imødekommende og positiv skaber hun en behagelig atmosfære, hvor andre føler sig velkomne og opmuntrede.

Driftsdirektør Michael Mertov,
Peder Olsen & Søn A/S